Una cadena humana contra el projecte urbanístic de la Budellera

Més de 300 persones van participar dissabte en una cadena humana per mostrar el rebuig i demanar la paral•lització del projecte urbanístic de la Budellera. Els manifestants van unir la Plaça de les Cols amb la Plaça de la Font.

Tal com es va fer uns anys quan es volia aturar la construcció d’un passeig a la Platja Llarga, diversos veïns de Tarragona van tornar a sortir al carrer per fer una cadena humana. Aquest cop en contra del projecte urbanístic de la Budellera que preveu més de 4 mil habitatges en aquesta zona de Llevant. Més de 40 entitats de la ciutat donen suport a aquesta protesta que vol protegir aquest espai verd de Tarragona.

Tot i l’amenaça de pluja més de 300 persones, sota un gran ambient festiu, van unir la punta de la Plaça de la Font que toca amb el carrer major, amb la Plaça de les Cols. Durant la protesta es van poder sentir crits de “No està en venta l’Anella Verda”. Els organitzadors ja han avisat que no pararan de fer accions de protesta fins que l’Ajuntament de Tarragona abandoni aquest projecte urbanístic.