Ensenyament tancarà tres grups de P3 al Camp de Tarragona tot i oferir més places

Ensenyament tancarà al Camp de Tarragona 3 grups de P3 al proper curs. Tot i això ha incrementat les places ofertades pel curs 2018-2019 en 1.000. D’aquesta manera el departament vol redimensionar les classes i optimitzar espais a favor de l’ESO, on per demografia ara hi ha un increment.

S’engega la maquinària pel curs escolar 2018-2019. Fins al 24 d’abril les famílies ja poden realitzar la preinscripció escolar. El departament d’Ensenyament tancarà pel proper curs al Camp de Tarragona 3 grups de P3, en canvi oferirà 4 nous grups a primer d’ESO. D’aquesta manera s’incrementen les classes de secundària d’acord amb la demografia i la demanda del moment.

Si ens fixem amb les places ofertades Ensenyament les incrementa respecte el curs anterior. A P3 n’ofereix 1.000 de noves i a primer d’ESO 760. D’aquesta manera s’augmentaran les ràtios de P3, ja que hi ha més places però menys línies. Un recurs que els sindicats ja han denunciat però que Ensenyament defensa per una optimització i redimensionament d’escoles.
Un cop finalitzada aquesta preinscripció es podrà fer la matrícula del 21 al 27 de juny als cicles d’infantil, primària i primer d’ESO. I entre el 25 i 29 de juny per la resta de cursos de secundària.