El Voleibol Sant Pere i Sant Pau rep un CV Roquetes en ratxa

La Superlliga-2 de Voleibol arriba a l'últim terç i el Sant Pere i Sant Pau vol tornar a agafar velocitat de creuer per assegurar-se la primera posició del grup com més aviat millor. El conjunt de Vlado Stevovski, invicte a casa, afronta el tram decisiu amb la moral renovada després d'un inici d'any complicat.

Dissabte a les vuit del vespre els cooperativistes buscaran el tercer triomf consecutiu davant un Club Voleibol Roquetes que passa pel seu millor moment. Els del Baix Ebre només han perdut un partit en tota la segona volta i arriben a Tarragona després de quatre victòries consecutives. Els roquetencs també s'han reforçat per intentar aconseguir la permanència, així, el zero a tres de l'anada no pot servir d'exemple. Amb objectius ben diferents i vells coneguts, el Sant Pere i Sant Pau ja sap també que la principal amenaça dels visitants és Alejandro Alzina, el tercer màxim anotador de la lliga.

Després de gairebé dos mesos, el tècnic podria tornar a tenir disponible a Elio Carrodeguas, recuperat ja de la seva lesió a l'espatlla.