El Nàstic, a demostrar perquè és el líder

El Teruel, tot i ser l'últim classificat, exigirà que el Nàstic tregui la seva millor versió. El conjunt de Dani Vidal és el líder i haurà d'exercir com a tal. Al Nou Estadi, on els tarragonins continuen invictes, no es pot escapar cap punt. Així, el tècnic fa una crida a l'afició perquè vagi a animar un equip que s'ho deixa tot. 

EL TERUEL, MÉS PERILLÓS DEL QUE SEMBLA

I és que la posició del conjunt aragonès enganya i és millor visitant que local. El Teruel fa set jornades que no coneix la derrota lluny del seu camp. En tota la temporada només ha perdut tres partits a fora de casa. És un equip potent a pilota aturada i ben treballat defensivament. Cert és també que fa quatre jornades que no guanya i que només ha sumat victòria. Els seus quinze empats també poden servir d'exemple del rival i el partit que es trobarà el Nàstic.

EL NÀSTIC RECUPERA EFECTIUS

Un cop superades les seves respectives lesions, Alberto Varo, David Concha i Gorka Santamaria tornaran a entrar a la convocatòria. Fins a cinc jugadors grana estan apercebuts de sanció, segons com vagi el partit tocarà pensar en el futur.