La Jove torna a Sant Fèlix tres anys després

El 30 d'agost del 2021 la Jove de Tarragona va actuar per darrera vegada a la diada de Sant Fèlix. Va ser en una actuació marcada per la pandèmia i de format molt reduït. Ara, tres anys després, els del Cos del Bou tornaran a ser protagonistes a la plaça de la Vila vilafranquina. Ho seran conjuntament amb les altres tres colles tradicionals del cartell de Sant Fèlix, la Vella i la Joves de Valls i els Castellers de Vilafranca.

Així serà després que els administradors de la festa major de Vilafranca s'hagin decantat enguany pels tarragonins en detriment dels Minyons de Terrassa. Serà la sisena vegada que la colla de la camisa lila actuï per Sant Fèlix, l'última en una actuació normal l'any 2019. Una diada en la qual han descarregat castells com el 5d9f o el pd8fm.

Des del Cós del Bou valoren la seva participació com una consolidació més de la colla entre les millors del món casteller. La junta directiva de la Jove també valora el respecte dels administradors per la postura dels liles de no entrar en cap mena d'especulacions sobre el cartell de la diada.

Un anunci de les colles participants que arribava aquest dimarts a altes hores de la nit, minuts després d'acabar de tancar les negociacions amb totes les colles.