A l'Ibersol CBT li arriba l'hora de la veritat

L'Ibersol Club Bàsquet Tarragona necessitarà tota l'energia del Serrallo per sumar la sisena victòria consecutiva com a local. Falten encara set partits, però les opcions de permanència impliquen guanyar aquest dissabte al Palmer Mallorca. Els balears són l'últim classificat amb 5 victòries i 14 derrotes. Els tarragonins són tercers per la cua amb un triomf més. El duel és una final.

AMB BAIXES MENTRE EL RIVAL ES REFORÇA

El CBT tindrà la baixa confirmada de Dani Tugores, amb una lesió muscular al bessó. Ferran Torres i Artur Alaminos seran dubte fins a última hora. Tots tres ja es van perdre l'últim partit a la pista del Sant Antoni.

La resta de la plantilla haurà de fer una passa endavant per jugar davant un Palmer més perillós del que diu la classificació. Per pressupost i plantilla, a principi de temporada, tothom esperava que lluités per l'ascens. Les coses no els han anat bé, i per això també s'han reforçat amb jugadors de categories superiors. 

El partit entre l'Ibersol Club Bàsquet Tarragona i el Palmer Mallorca arrencarà dissabte a les set de la tarda. Aquest cop sí, només val guanyar.