El bloqueig del Port serà, com a mínim, de 24 hores

S'hi estaran el que convingui diuen alguns, mentre altres asseguren, com a mínim, que els tractors bloquejaran l'accés al Port de Tarragona durant 24 hores. És a dir, el dia es despertarà amb l'accés tallat a través de l'A-27 perquè una part important dels manifestants passarà la nit aquí.  

Han escollit aquest punt per focalitzar les noves protestes perquè és la via d'importació de productes agrícoles a Catalunya i a una part de l'Estat i denuncien que alguns d'aquests fan competència deslleial a les collites locals, ja que altres països no imposen tantes mesures de control sanitari i ambiental. Durant la tarda, però, els pagesos han decidit ampliar la protesta i han tallat alguns punts del polígon Francolí i, fins i tot, han iniciat una marxa lenta fins al balcó del Mediterrani. Aquestes últimes accions han causat més problemes de circulació. 

DECIDIRAN AL MATÍ

Al matí eren més de 500 tractors els que, a poc a poc, han arribat a Tarragona. Durant la nit en seran menys perquè bona part dels vinguts des de l'Ebre han iniciat el camí de tornada aquest vespre. Sigui com sigui, aquest dimecres al matí els manifestants decidiran quin camí han de seguir les protestes que es van iniciar la setmana passada arreu del país. Justament aquest dimecres el sector tornarà a abordar les problemàtiques amb el Govern en una nova reunió de la taula de treball.