La derrota més clara de l'any per a l'Ibersol CBT

Bany de realitat de l'Ibersol Club Bàsquet Tarragona a Eivissa. Contra el Sant Antoni, líder del grup Est de la LEB Plata, els tarragonins van viure una de les derrotes més contundents del curs, si no la que més: 93-60. Com a mínim, però, la resta de la jornada més o menys va acompanyar i els de Jorge Serna continuen una setmana més fora del descens directe i en zona de play-out.

Guanyar fora de casa continua sent l'assignatura pendent aquest curs. A casa del líder, però, és molt difícil revertir una dinàmica que res té a veure amb la del Serrallo. Amb tot, el CBT es plantava a les Illes amb tres baixes sensibles: Alaminos, Ferran Torres i Tugores. El repte ja es presentava, d'entrada, molt difícil.

PRIMER QUART DEFINITIU

I ja d'inici també es va veure que els de blau podrien rascar molt poca cosa. El Sant Antoni va obrir amb un primer quart demolidor per deixar les coses clares: 33-14. Un període de -19 que, només començar, va deixar el partit quasi sentenciat. No obstant això, el CBT no es va deixar anar i va continuar donant la cara. Al segon quart, el parcial va caure del costat tarragoní, tot i que el 19-22 no arreglava gaire les coses.

El Sant Antoni va tornar de vestidors molt endollat. Potser no tant com el primer quart, ja que va anotar 19 punts, però va deixar el CBT amb només nou. Per tancar el duel, els locals van brindar-se un altre quart excel·lent, amb un +7 que situava els 33 punts de diferència amb la botzina final.

Les individualitats van donar empenta als tarragonins. Bright Mensah i Jacob Boonyasith van liderar l'atac, amb 13 punts per cap. Dobles dígits també per a Eyisi, que en va sumar 10.

PALMER, UNA FINAL

En un partit en què la derrota podia entrar a la majoria de les travesses, l'Ibersol Club Bàsquet Tarragona farà bé de passar pàgina aviat. Aquest dissabte, a les 19h, la primera final de debò del curs: el Palmer visitarà el Serrallo. Una victòria dels de Jorge Serna deixaria gairebé fora de combat els mallorquins i mantindria el CBT viu una setmana més.