Tarragona ja té un camp de rugbi amb cara i ulls

El Club Rugby Tarragona ja té a punt la seva renovada llar a l'Anella Mediterrània, un camp de gespa artificial. Després de diversos entrebancs, el projecte per dotar la ciutat d'un camp de rugbi com deu mana ha arribat a bon port amb un cost de 500.000 euros.

Més enllà de la substitució de la gespa, s'han adequat les mides del terreny de joc, s'han instal·lat les llums, el marcador i s'han dut a terme millores en matèria de seguretat per als esportistes. Tot plegat, fan d'aquest un camp de rugbi totalment homologat que pot acollir competicions professionals de primer nivell.

rugbi.jpg

Les actuacions sobre aquest equipament no acaben aquí. Es preveu crear un espai adjacent amb una graderia i vestidors. Una segona fase que costaria prop de 900.000 euros, 250.000 dels quals l'Ajuntament ja té pressupostats i espera cobrir la resta amb els fons Next Generation pendent del vistiplau del Consell Superior de l'Esport.

Aquest seria un pas més per a la consolidació de l'Anella Mediterrània en una zona esportiva de primer ordre. Aquest dilluns a la tarda, les diferents categories del Club Rugby Tarragona ja comencen a entrenar al nou terreny de joc i dissabte hi jugaran els primers partits el sènior i el sub-18.