ERC vol deixar sense efecte les noves zones d'aparcament de pagament

 

Esquerra Republicana presentarà una moció al ple de Tarragona de divendres amb l'objectiu de revertir la implantació de les noves zones d'estacionament regulat a la ciutat. En aquest sentit, el principal grup de l'oposició titlla l'estratègia de l'equip de govern del PSC d'inconnexa i precipitada, sense més criteri que el de la recaptació.

Els republicans creuen que s'hauria d'aturar i revertir el pla de l'executiu local a l'espera de l'aprovació del Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible.

ERC.jpg

Esquerra defensa que la falta de visió de conjunt de la mobilitat urbana i sostenible dels socialistes contrasta amb l'estratègia seguida pel govern Ricomà. En aquest sentit, contraposen el projecte republicà d'un aparcament dissuasiu a la zona de Joan XXIII amb l'eliminació de les zones blanques que ha impulsat l'executiu socialista. Un pla, diuen, que també ha estat mancat de consens veïnal.

Amb tot, Esquerra Republicana considera que les noves zones d'aparcament regulat de pagament perjudiquen els ciutadans, visitants, treballadors i, fins i tot, el comerç local de la ciutat en favor de les grans superfícies.

És per tot això que confien que la moció prosperarà amb el suport dels altres grups de l'oposició.