El Voleibol Sant Pere i Sant Pau recupera la confiança

Triomf del voleibol Sant Pere i Sant Pau per recuperar sensacions i continuar una setmana més al capdamunt de la classificació. Després de la derrota de la setmana passada per 3 a 1 a la pista de l'Illa Grau, els cooperativistes no podien tornar a fallar. No ho van fer. El conjunt de Vlado Stevovski es va imposar per 3 - 0 al Mediterrani Castelló en un partit on va anar de menys a més. Després d'un primer set igualat, els locals van resoldre el segon i tercer període per la via ràpida. Parcials de 25-22, 25-16 i 25-13.

APAREIXEN LES ALTERNATIVES A ELIO CARRODEGUAS

La tornada del col·locador Carlos Mora també es va notar quan va tocar calmar el joc als moments importants. El jove del planter Àlex Llerena, amb 15 punts, i l'últim fitxatge, Rolando Hernández, amb 18, van ser els millors del conjunt cooperativista.

LA SEVA TORNADA, MÉS A PROP

Alegria també a les files dels tarragonins per tornar a veure a Elio Carrodeguas amb els seus companys, això sí, encara sense jugar. El veneçolà s'està recuperant d'una lesió a l'espatlla i aquesta setmana s'espera que pugui començar a entrenar ja amb pilota.