A la pista del líder amb confiança

L'Ibersol Club Bàsquet Tarragona viatjarà a la pista del líder, el Club Bàsquet Sant Antoni, amb només nou jugadors. Artur Alaminos, amb una lesió a la planta del peu, i Dani Tugores i Ferran Torres amb esquinços al turmell són baixa. Les urgències dels tarragonins, però, fan que ara mateix el CBT no pugui lamentar-se. Els de Jorge Serna estan pràcticament obligats a guanyar com sigui a qualsevol pista. Malgrat que els blaus han sortit del descens directe gràcies a les últimes victòries al Serrallo, encara estan en una situació molt compromesa.

El tècnic s'aferra a la versió del CBT com a local. Espera que l'equip competeixi perquè està convençut que així tindrà les seves opcions. A fora de casa, els tarragonins només han pogut guanyar un partit, va ser el 12 de novembre a la pista del Palmer Mallorca.

EL SANT ANTONI, FAVORIT

La fita no serà fàcil. El conjunt eivissenc està fet i pensat per pujar a LEB Or. El Sant Antoni arriba al duel amb la confiança pels núvols després de guanyar a la pista del Cartagena. Al partit de la primera volta, el CBT, però, va competir tot i el 65-84 final. Als tarragonins, llavors sense els últims fitxatges, els va condemnar un mal tercer període.

El duel entre el Club Bàsquet Sant Antoni i l'Ibersol Club Bàsquet Tarragona arrencarà dissabte a dos quarts de vuit del vespre.