Junts carrega contra la compra de l'antiga seu de Caixa Tarragona

La Diputació de Tarragona ha fet un pas més per adquirir l'antiga seu de Caixa Tarragona a la plaça Imperial Tàrraco. Aquest divendres el ple ha aprovat el modificatiu de crèdit necessari per exercir el dret de tanteig i retracte sobre l'edifici. L'ens supramunicipal, doncs, destinarà 4,5 milions d'euros només a la compra, quedant a banda la inversió milionària que caldrà per adequar les instal·lacions i fer-hi la nova seu operativa i corporativa.

Una inversió milionària que critica Junts, l'únic partit que hi ha votat en contra. Critiquen que es destinin tants diners per fer el canvi de seu, a banda d'una rehabilitació al palau del passeig de Sant Antoni. A més, Junts acusa el govern de centralisme i fer grans inversions només a la ciutat de Tarragona. El govern d'Esquerra Republicana i PSC hi ha sortit al pas de forma contundent.

LLEGAT POBLET

Tot plegat en un ple en què Esquerra, PSC, PP i VOX, els partits que han votat a favor del modificatiu, han recordat que l'operació no hagués estat possible si ara fa una dècada la Diputació, dirigida per Josep Poblet, no s'hagués assegurat el dret de tanteig i retracte.