El capità David Fernández lidera el triomf de l'Ibersol CBT

Un triple de David Fernández va posar el 70 - 63 al marcador i va deixar pràcticament sentenciat el partit a falta de poc més de dos minuts per al final. Ibersol Club Bàsquet Tarragona 82 - 66  Gran Canària B, en la cinquena victòria consecutiva dels tarragonins al Serrallo. Un últim quart increïble del capità amb 17 punts va esperonar equip i afició quan pitjor estaven les coses. Ell mateix va tancar el duel amb una altra cistella de tres des de nou metres.

FOTO_WEB_CBT.jpg

DE MÉS A MENYS

El CBT sabia que només li valia guanyar i va saltar a pista amb una marxa més. El conjunt de Jorge Serna va fer el millor primer quart de la temporada. Parcial de 30 a 16. La fórmula bàsica, però efectiva de defensa i contraatac va funcionar molt bé. La diferència de +14, però, es va anar escurçant a poc a poc entre el segon i tercer període. El Gran Canària, liderat per un gran Witor Urbaniak, autor de 20 punts, va remuntar fins a situar-se quatre punts a dalt.

CORATGE I REMUNTADA FINAL

Amb tot per decidir a l'últim quart i 57-59, l'exclusió de Serna per doble tècnica va ser un punt d'inflexió. Els tarragonins es van rebel·lar, el Serrallo va vibrar i el CBT va tancar el partit amb un parcial increïble de 25 a 7.

Ousmane Ndour amb 14 punts i Boe Nguidjol amb 13 van liderar a la pintura. Bons minuts també dels de la casa. Set punts en 12 minuts per a Marc Buscail i vuit per a Adrià Duch. L'única nota negativa, les possibles lesions de Dani Tugores i Ferran Torres al turmell.