Torna la il·lusió

El Nàstic és ara mateix el millor equip del grup 1 de Primera Federació. Per resultats i per joc. La victòria per 0 - 2 a Zubieta davant el filial de la Reial Societat és de les que permet il·lusionar-se. Els grana sumen 19 punts dels últims 21 possibles i són l'equip menys golejat de tota la categoria.

El conjunt de Dani Vidal competeix i s'adapta a tots els escenaris, perquè sap que arribarà el seu moment. En una primera meitat estranya, amb moltes interrupcions i poc futbol, l'única oportunitat visitant ha arribat a pilota aturada. Nacho no ha trobat porteria.

Abans l'àrbitre, li havia perdonat l'expulsió a Bryan Fiabema. El davanter ha impactat amb els tacs a la cara de Varo, que ha hagut de ser substituït. Dani Parra ha passat pràcticament desapercebut.

INICI DE SEGONA MEITAT FULGURANT

L'entrada d'Alan Godoy a la segona meitat ha revolucionat la banda esquerra de l'atac grana. Primer Jaume Jardí i després el mateix davanter canari han avisat amb xuts des de fora l'àrea.  El Nàstic ha aprofitat l'empenta per sentenciar amb dos gols en tres minuts. Al vuit de la represa, Pablo Fernández ha culminat amb un xut impecable una transició simplement perfecta, de les que es fan als entrenaments. La centrada del capità Joan Oriol ha estat una invitació al gol.

La Reial no ha tingut temps per reaccionar perquè a la jugada següent ha regalat el segon. Errada en la sortida de pilota que han aprofitat Alan Godoy i Jaume Jardí. Gran passada del canari i millor definició del reusenc. Cinquè gol per al davanter, els mateixos que Pablo Fernández, màxims golejadors de l'equip.

El conjunt basc no ha trobat en cap moment com fer-li mal a un Nàstic molt solvent. El nou fitxatge Álex Mula ha tingut també 10 minuts per començar a entrar en dinàmica.