La Biblioteca de les Coses intercanvia disfresses de segona mà

La Biblioteca de les Coses de Tarragona, ubicada al barri de Sant Salvador, ha mobilitzat una seixantena de disfresses per a infants en la segona edició del mercat sense diners de disfresses de segona mà. La proposta posa a l’abast de qui ho necessiti disfresses ja utilitzades deixades per persones que ja no les utilitzaran i promou així l’intercanvi per allargar la vida útil d’aquestes.

Més que un mercat solidari és doncs un mercat que pretén conscienciar sobre la necessitat de reutilitzar la roba i altres objectes per afavorir la sostenibilitat i reduir l’impacte de la seva petjada ecològica. Més enllà d’aquesta activitat, la biblioteca de les coses calcula, que amb les diferents propostes que ha impulsat durant el seu primer any de vida ha recuperat fins a 720 objectes, generant un benefici ecològic que es podria traduir en un estalvi d’aigua superior al milió de litres.

La biblioteca de les coses seguirà treballant amb propostes de reciclatge i reutilització d’objectes. La propera parada serà un mercat per recuperar i reparar electrodomèstics espatllats i donar-los una segona vida.