La Cúpula de la Sostenibilitat fa parada al Port per explicar la relació que tenim amb la Terra

El Refugi 1 del Moll de Costa acull fins al 30 d'abril la Cúpula de la Sostenibilitat. L'estructura geodèsica és un espai ideat fa dos anys per Còdol Educació gràcies al finançament de l'Institut Municipal d'Educació i la col·laboració del Port de Tarragona.

La gran novetat d'enguany és la millora de la immersió gràcies a la tecnologia 'fulldome360', que permet projectar imatges sobre la superfície interior.

La cúpula acollirà fins a set activitats diferents durant aquests tres mesos enfocades a l'eco-alfabetització. Seran propostes immersives, educatives, artístiques i culturals.

cupula.jpg

Les projeccions de la cúpula ens recorden la nostra relació amb elements de la Terra. També mostren els espectaculars dissenys d'un conte que ha editat AkiaraBooks sobre els aprenentatges dels indis iroquesos americans amb relació a la Terra.

Les activitats estan adreçades a centres educatius, famílies i, com a novetat, a empreses. Una de les plantilles que passarà per aquí serà la dels treballadors i treballadores del Port, que subratlla el seu compromís amb la sostenibilitat.

Podeu consultar el calendari d'activitats i reservar plaça al web codoleducació.com.com.