CCOO i UGT fan una crida a les marees perquè es sumin a la manifestació per les pensions

 

Comissions Obreres i la UGT fan una crida a les plataformes i marees ciutadanes de jubilats i pensionistes a sumar-se a la manifestació que han convocat en defensa de les pensions públiques. Serà aquest dissabte al migdia, a Tarragona, contra l'augment reduit del 0,25% que ha aprovat el Govern espanyol.

Els sindicats majoritaris, Comissions Obreres i la UGT, reclamen un Pacte d'Estat per les pensions públiques i fan una crida a la mobilització també dels treballadors per reclamar un sistema que asseguri les pensions futures. En plena mobilització ciutadana contra l'augment minim del 0,25% que ha aprovat el Govern espanyol, els sindicats reclamen a les marees del Camp de Tarragona i les plataformes de jubilats que protesten aquests dies a peu de carrer, que se sumin a la convocatòria d'aquest dissabte.

Els sindicats consideren que més enllà de l'augment interanual de les pensions, cal preveure amb un canvi del sistema laboral i un augment dels salaris minims asseguri la viabilitat del sistema de pensions futur. La concentració d'aquest dissabte començarà a les 12 a la plaça de la Font i anirà fins la seu a Tarragona de la Seguretat Social.