Laís de Oliveira, premi DOW 2018

Laís de Oliveira ha estat la guanyadora del Premi Dow 2018. El guardó arriba enguany a la seva quarantena edició. Es va lliurar aquest dijous en un acte a les instal•lacions del Complex Industrial de Dow Tarragona i que va servir també per retre un reconeixement a Anton Valero, qui casualment va ser el primer premiat i fins fa poc mesos era el director General de DOW Ibèrica.

Aquest era el moment en que Laís de Oliveira rebia el premi DOW d’aquest any. El guardó premia algun alumne que ha finalitzat el màster en enginyaria química de la Universitat Rovira i Virgili. A banda de valorar i de donar importància als factors tècnics de l’enginyaria química també destaca altres aptituds com el treball en equip, la comunicació o la iniciativa entre altres aspectes. La jove brasilera que viu a Tarragona es mostrava molt satisfeta per haver aconseguit aquest reconegut premi.

Enguany els premis han celebrat la seva 40ena edició. Un aniversari que ha coincidit en un reconeixement públic a Anton Valero, qui va ser el primer premiat i qui fins fa poc ha estat el director General de DOW Ibèrica. Valero destaca la importància d’aquest guardó i va donar alguns consells a la jove enginyera.

La gala dels premis DOW va finalitzar amb una ponència de Javier Consante, vicepresident comercial i president de l’equip de lideratge comercial de Dow per a Europa, Orient Mitjà, Àfrica i la Índia, on va parlar sobre embalatges i plàstics de futur.