Nàstic-Valladolid, una victòria per (gairebé) garantir la salvació

Diumenge a les 12 hores el Nàstic rep la visita dels de Luis César i amb 6 punts de marge sobre el descens. Fali i Javi Márquez són dubte per molèsties mentre que Tete Morente, Pleguezuelo i Djetei estan descartats.

Barça B-Cultural Leonesa i Còrdova-Lorca. 6 i 7 punts separen el Nàstic del descens marcat pels lleonesos i els andalusos. El triomf de la jornada anterior ofereix tranquil·litat, però aquesta no és suficient per garantir la permanència en cas d'una nova victòria davant el Valladolid.

Els de Pucela han millorat durant la segona volta i es troben a 1 punt de les places de playoff d'ascens. La solidesa defensiva de Luis César ha acostat el Valladolid a la part alta.

Pendents de Fali, el migcampista ha començat la sessió amb la resta d'una infermeria on també es manté el dubte de Javi Márquez. Ara bé, Fali ha acabat la jornada amb la resta de companys, protagonitzant els millors moments dels partits de futbol tennis. A banda dels lesionats Djetei i Pleguezuelo, tampoc podrà jugar Tete Morente per sanció. El Nàstic-Valladolid arrencarà diumenge a les 12 del migdia. L'equip passarà la nit en un hotel de concentració.