Així és el Valladolid de Luis César

Un històric en hores baixes que té pressa per tornar aviat a la Primera Divisió. És el cas del Valladolid de l'exgrana Luis César, següent rival que passarà diumenge pel Nou Estadi del Nàstic.

L'entrenador del Nàstic de l'últim ascens a Primera és el màxim responsable del Valladolid, que no perd en Lliga des de fa 5 jornades i que es mostra molt més fiable ara que no pas a l'inici de la temporada en deixar la porteria a zero durant 6 partits d'aquesta segona volta. L'efecte Luis César per fi es nota, els seus equips mai enganyen i el seu discurs tampoc.

És el quart curs seguit dels de Pucela a la Segona Divisió. Dos d'ells van acabar al playoff però el passat va acostar perillosament el projecte a la zona de descens a Segona B. Amb 51 punts i a un de les places de promoció, els visitants passaran per Tarragona obligats a sumar una nova victòria que els mantingui amb opcions de pujar. L'anada va acabar amb triomf del Nàstic per 0 a 3.

Un Valladolid que arribarà al Nou Estadi amb la baixa segura del migcampista Cotán, que s'ha trencat el menisc dret. El partit contra el Nàstic es disputarà diumenge a les 12 del migdia.