Els aparcaments de Tarragona estrenaran maquinària l'estiu vinent

L'estiu vinent entraran en funcionament els nous accessos i les màquines per pagar als aparcaments municipals de Tarragona. Es podrà renovar tot el sistema després que el Tribunal Català de Contractes hagi pogut desbloquejar el procés que hi havia engegat i que no podia tirar endavant pel recurs que va presentar una empresa que optava a fer el servei.

Això hauria d'acabar amb els constants contratemps que es troben els usuaris a l'hora d'entrar i sortir i pagar als set aparcaments municipals de la ciutat: SaavedraTarraco, Bastos, Torroja, Companys, Avinguda Catalunya i Joan XXIII.

La tecnologia havia quedat obsoleta, però no es podia renovar perquè estava bloquejat pel recurs que havia presentat una de les empreses que optava a prestar aquest servei. Finalment, i després d'un any i mig, el Tribunal Català de Contractes del Sector Públic ha desestimat el recurs que havia presentat l'empresa en qüestió.

Això ha permès a l'Empresa Municipal de Transports de Tarragona signar el contracte amb l'empresa que s'ha quedat el servei, Skidata Iberica. La previsió és que tot estigui en marxa l'estiu vinent.