El triple, una assignatura pendent

Amb poc més d'un 23%, l'Ibersol Club Bàsquet Tarragona és l'equip de tota la LEB Plata amb menys encert des de la línia de tres. Els blaus només han encistellat 46 triples en 9 partits. Amb 197 intents, tan sols Palmer i Huelva han tirat menys, tot i que aquests tenen millor percentatge.

I és que al CBT li falten referents anotadors. Només Jacob Boonyasith i Ousmane Ndour tenen una mitjana de més de deu punts per partit. L'americà és el jugador també amb més encert des del triple amb un 30%. És també qui més ha tirat, amb 50 intents.

CAL MÉS ENCERT

Jugadors importants com David Fernández i Dani Tugores no superen els set punts per partit. El balear només ha encistellat cinc triples de 31 llançaments. Kevin Mendes, de moment amb poc protagonisme, porta un zero de set. Artur Alaminos i David Fernández, superen el 29% d'encert, però només sumen 18 triples entre tots dos.

Per a més inri, Adrià Duch, l'altre tirador contrastat de l'equip, està lesionat des de fa unes setmanes. Si els tirs no entren, almenys els jugadors han de tenir clar que s'ha d'anar a buscar el rebot ofensiu.

Amb treball i confiança el tècnic està convençut que els tirs entraran. Aquest és només, però, un dels aspectes a millorar si  el CBT vol revertir la dinàmica que viu.