El nou Ibersol CBT de Jorge Serna també es desdibuixa en el tercer quart

El primer partit de Jorge Serna a la banqueta de l'Ibersol Club Bàsquet Tarragona és un reflex del que ha passat fins ara. Les darreres jornades amb Noé Monroy l'equip ja va mostrar una millora de la imatge. Els tarragonins han anat a més amb el pas de les jornades i amb el nou tècnic s'ha consolidat la tendència.

A Cartagena, però, va passar el que ve passant tota la temporada: bona primera meitat, amb opcions de victòria, fins al tercer quart amb un parcial en contra difícil de contrarestar.

TRES PERÍODES NOTABLES

Sense comptar els 16 punts de diferència del 24-8 del tercer quart, el CBT hauria forçat la pròrroga al camp del segon classificat. De fet, destaca un brillant 9-16 en el primer període. Però els partits duren 40 minuts, i no 30, i els de blau van pagar molt cara l'embranzida dels locals en tornar dels vestidors. Tot i viure un déjà-vu, els de Jorge Serna no es van deixar anar i van donar la cara en l'últim quart quan el més fàcil podria haver estat esborrar-se.

LA DIFERÈNCIA, AL TRIPLE

El Cartagena va decidir el partit des de la línia de tres, amb 16 triples; el CBT només en va fer quatre i, contra això, hi ha poca cosa a fer. Si més no, els tarragonins en van llençar la meitat que els murcians: 41 locals a 20 visitants. Estadístiques en mà, els de blau van ser millors en tirs de dos, però va faltar més insistència des de la línia de 6,75. Ousmane, amb 18 punts i 21 de valoració, va ser el millor d'un Ibersol CBT que ara rebrà el Santfeliuenc al Serrallo.