El PSC no dona per tancat el pressupost

L'equip de govern de Tarragonapresentava aquest dimecres un pressupost que qualificava "de ciutat i de consens", i és amb aquest esperit amb què no es tanca a negociar noves propostes procedents dels grups que encara no han manifestat la seva intenció de donar-hi suport, com En Comú Podem i el Partit Popular. Així ho ha manifestat la regidora d'Hisenda, Isabel Mascaró, en una entrevista al programa Saló de Plens.

PELS COMUNS, ENCARA NO N'HI HA PROU

Pel que fa als comuns, que ja van ser decisius en l'aprovació de les ordenances, es mostren satisfets perquè les negociacions amb el govern han donat els seus fruits amb la incorporació de diverses de les seves demandes. Tot i això, la formació creu que no n'hi ha prou per assegurar, com a mínim, la seva abstenció.

Així, reclamen noves partides, per exemple, per a la instal·lació de plaques solars i la creació de la nova empresa energètica pública. També veuen insuficients algunes ja contemplades, com la d'adquisició de nous habitatges amb funcions socials o de la renovació de l'enllumenat públic.

EL PP FA ARRIBAR LES SEVES PROPOSTES

Els populars, en canvi, no han fet arribar les seves propostes fins a aquest mateix dijous, un cop coneguda la proposta de l'executiu. Entre aquestes destaca la petició d'uns comptes encara més ajustats pel que fa a la despesa. També que el gran anunci d'inversions fet s'ajusti a la realitat.

EL PLE, DIMECRES A LA DIPUTACIÓ

Unes negociacions que s'hauran de produir amb un termini ajustat, ja que el govern ja ha fixat el plenari d'aprovació per al pròxim dimecres a dos quarts de set de la tarda. Un ple que no es durà a terme a l'ajuntament, sinó al saló de plens de la Diputació, a causa de les mancances que presenta la sala d'actes del consistori.