Revetlla de Cap d'Any i drons a l'encesa de llums, novetats de Nadal a Tarragona

Serà un Nadal mogut i dinàmic a Tarragona; o com a nim, aquesta és la voluntat de l'Ajuntament. El consistori ha apostat enguany per ajuntar tota la programació que tradicionalment penjava de diverses àrees. Així, a la ciutat es faran durant les Festes i les setmanes prèvies unes 150 activitats, una vintena de les quals són novetat d'aquest final de 2023 o inici de 2024.

Una de les principals estrenes d'enguany serà ben aviat, aquest mateix divendres, 24 de novembre. És la data fixada per a la tradicional encesa de llums i l'arbre de Nadal, però que pateix una reformulació. A més de la part més habitual, s'estrenarà un espectacle amb drons al capdamunt de la Rambla Nova, al Balcó del Mediterrani, i una cercavila per anar-hi i tornar fins a l'arbre, a la font del Centenari.

També destaca la recuperació de la revetlla de Cap d'Any, que no es fa des d'abans de la pandèmia. Serà a la plaça Corsini, a ritme del carilló i amb festa posterior. El dia abans i al migdia, torn per al Cap d'Any infantil al mateix indret.

BUS COMERCIAL

Aquest divendres, coincidint amb l'encesa de llums i amb el Black Friday, també es posarà en marxa el Bus Comercial, un servei que lligarà els principals pols de compres de la ciutat i que funcionarà els dissabtes de desembre i el dijous 4 de gener. Tot plegat conforma una prova pilot de la que podria ser una nova línia fixa de l'EMT en un futur pròxim.

Més enllà de les novetats, tampoc faltaran els actes més tradicionals, com l'Home dels Nassos, la cursa o el bany de Sant Silvestre, les fires d'artesania o la Cavalcada de Reis, punt final del Nadal tarragoní.