Les obres del velòdrom de Camp Clar, després dels Jocs

Els treballs de millora del recinte no podran dur-se a terme abans de Tarragona 2018, tal com estava previst. La retirada del fibrociment de la instal·lació requereix temps i endarrerirà el projecte. Això no afectarà, però, a la celebració de les proves de petanca.

Les obres previstes al velòdrom contemplen una millora integral de l'espai per adaptar-lo als nous temps, adequant la pista de ciclisme i afegint un carril per a la pràctica del patinatge. També es contempla la inclusió d'altres zones poliesportives, a més de la renovació dels vestidors i la resta de racons interiors. El pressupost supera els 200.000 euros, ara bé, es farà efectiu més enllà dels Jocs Mediterranis.

L'antiga estructura compta amb partícules de fibrociment, conegudes popularment com a "uralita". Les partícules d'amiant són altament perilloses per a la salut, i la seva retirada és lenta justament per frenar qualsevol tipus de contaminació exterior per inhalacions. Tancat des de fa 2 anys, el velòdrom se sotmetrà a una actuació de mínims per garantir la disputa dels jocs de boles. Però la reforma integral serà posterior a la cita.