El Palau d'Esports s'acabarà completament després dels Jocs

Es tracta d'una última fase que enllestirà aspectes que no afectaran al desenvolupament de les competicions. Des de l'organització es mostren tranquils ara que la quarta fase ja ha començat.

Després de completar una visita amb el president del Port de Tarragona, l'alcalde Ballesteros afirma que la gestió posterior del Palau es farà conjunta entre l'ajuntament i el govern català.

La quarta fase ja no és tan sols una idea en paper. Els operaris ja es mouen pel pis de la seu de l'handbol amb les tasques prèvies a la instal·lació del parquet. Aquest tram se centra en la compra de mobiliari i adequació dels serveis diversos del Palau, des de l'aire condicionat al sistema elèctric, passant per les porteries. Adjudicada a Cobra, Instalaciones y Servicios, té un cost de 2,1 milions d'euros, del total de 18. Les obres van aturar-se per l'aplicació del 155 i anteriorment també per la marxa enrere de les primeres empreses adjudicatàries.

La quarta no és l'última fase. N'hi haurà una de cinquena prèvia a la competició dels Jocs Mediterranis amb la col·locació de la grada retràctil que augmentarà la capacitat del recinte en 5.000 persones.

La competició es desenvoluparà sense col·locar el parquet completament, tan sols la part indispensable per a l'handbol. Posteriorment es completarà l'obra amb la sisena fase de treballs, amb finançament de la Generalitat. Serà la que ha d'adaptar el Palau a l'ús futur de la ciutat.

Mentrestant ja han començat els treballs previs a la instal·lació de l'única grada fixa del Centre Aquàtic, seu de les proves de natació i waterpolo. Els terminis són els previstos i s'arribarà a temps per a la cita.