Esquerra defensa la seva gestió econòmica

Ple marcat pels temes econòmics el que s'ha pogut viure aquest dijous a Tarragona, un dia després que l'alcalde, Rubén Viñuales, alertés de la mala situació econòmica que, diu travessa el consistori. Un plenari que ha aprovat el tancament del pressupost de l'any 2022 amb cap vot contrari, i només les abstencions de PP, VOX i En Comú Podem.

ERC DEFENSA EL SEU LLEGAT

Un punt que ha estat aprofitat per Esquerra per a reivindicar la tasca feta en aquesta matèria, posant l'accent en la millora de l'endeutament del consistori i el pagament a proveïdors.

Des del govern, l'alcalde no ha respost directament als republicans amb afirmacions com les d'aquest dimecres, però sí que ha tornat a advertir que la negociació dels impostos i del pressupost estarà marcada per la situació actual.

NOVA TOPADA AMB ELS COMUNS

Encara en matèria econòmica, el ple també ha aprovat el darrer pas per concertar un préstec de deu milions d'euros per a finançar les inversions previstes per a aquest 2023, tal com ja preveia el pressupost aprovat per l'anterior govern.

Un punt en què l'abstenció del PP i dels comuns ha tornat a evidenciar les discrepàncies entre el govern i En Comú Podem, sorgides en les darreres hores.

Uns deu milions d'euros que ara el govern ha de definir quines seran les inversions prioritàries. En aquest sentit, la renovació dels camps de futbol municipals i l'acabament de l'adequació del Palau d'Esports de l'Anella Mediterrània es troben en les primeres posicions.