Santa Tecla espera els reptes de les colles de la ciutat

La plaça de la Font es tornarà a omplir de gom a gom aquest dissabte per rebre a les quatre colles tarragonines en la seva actuació més important de la temporada.

En aquesta la Colla Jove buscarà completar el programa que va quedar a mitges diumenge passat. D'aquesta manera els liles volen sumar el 5d9f que va quedar en intent desmuntat el primer diumenge a la seva millor actuació de la temporada, amb el 2d9fm descarregat fins ara com a millor castell i amb el repte de completar després de dos intents carregats el pilar de 6.

Al seu costat els Xiquets de Tarragona volen posar la cirereta als dos castells de nous pisos descarregats ara fa sis dies i sumar-li el 5d8 o el 7d8 que va quedar en desmuntat en dues ocasions. Una actuació que suposa el repte principal de la temporada tant per als Castellers de Sant Pere i Sant Pau com per als Xiquets del Serrallo.

Els primers tenen el programa clar, tronar a descarregar la clàssica de vuit que van completar tant per Sant Roc com per Sant Magí. El serrallencs, per la seva banda, tenen el gran objectiu de descarregar el primer castell de vuit del seu historial, després de diversos només carregats.

EN DIRECTE A TAC12

Una diada que es podrà tornar a veure en directe a través de TAC12 a partir de la una del migdia.