Dames i Vells trasllada la seva sàtira a l'època romana

Un Dames i Vells conservant l'essència del ball, però donant el tomb necessari per a gaudir dels 40 anys més 3 oferint al públic un espectacle únic, aquest cop basat en la Tarraco romana i en la societat de fa dos mil·lennis a la ciutat.

D'aquesta manera, el ritual tradicional del ball va estar esquitxat en tot moment de tocs clàssics per a convertir l'alcalde en governador, l'arquebisbe en sacerdot i el guàrdia civil en guàrdia imperial, per exemple. A partir d'aquí, la crítica i la sàtira de l'actualitat tant municipal com global van tornar a ser protagonistes del text d'un ball que va allargar-se més de l'habitual en aquesta ocasió especial, i davant del públic que va fer-se amb alguna de les entrades a la venda.

També oferint aparicions especials amb Tarraco Viva com a protagonista.

CANVI D'ALCALDE

No va faltar al text del ball d'enguany el fet més destacat de la política municipal d'aquest 2023, el canvi d'alcaldia a l'Ajuntament de Tarragona, i el relleu de Pau Ricomà per part de Rubén Viñuales.

El cas Rubiales, les queixes per la brutícia de la ciutat o per la manca d'utilització d'espais com el Banc d'Espanya van tornar a marcar un text crític amb la societat actual i enguany també ple de coreografies i números musicals per crear un espectacle únic més enllà del tradicional ball de totes les festes de Santa Tecla.

I si no van poder ser a temps d'aconseguir una de les 5.000 entrades posades a la venda, a partir d'aquest divendres el ball íntegre s'emet tant a la TDT de TAC12 com a Tottetcla.tv.

HORARIS A TAC12
Divendres a les 20.30 h, 23.00 h
Dissabte a les 8.30 h, 10.00 h, 16.00 h i 23.30 h
Diumenge a les 7.00 h, 12:30 h, 15.00 h i 21.30 h