El Nàstic conquereix el fortí del Teruel (0-1)

El Nàstic continua sense treure el peu de l'accelerador en un inici de lliga pràcticament immillorable. Invicte després de 4 jornades i màxim rendiment dels gols anotats, quatre. Tots ells de golejadors diferents i que li han permès sumar tres victòries per la mínima. L'última davant el Teruel.

Ja ho va dir Dani Vidal a la prèvia que les estadístiques estan per trencar-se i així ha estat. El Nàstic ha guanyat en un camp, l'"Estadio de Pinilla", on feia disset mesos, dinou partits, que els locals no perdien. L'únic gol, a pilota aturada en una nova jugada d'estratègia batejada com a Santi Coch. En aquesta ocasió, Pablo Trigueros va ser el més llest per anticipar-se a tota la defensa i rematar la centrada d'Andy. Era el minut vuitanta-vuit.

Abans, el Nàstic s'havia treballat un partit poc vistós, i tot i que poques, havia tingut les millors ocasions. Jaume Jardí va tenir les més clares d'un primer temps de domini visitant. A la represa el joc es va travar amb moltes interrupcions i grogues a banda i banda.

Si alguna cosa té aquest equip de Dani Vidal, és, però, que no es rendeix. De moment, la sort als minuts finals els està acompanyant.