El debut del CBT a la Lliga Catalana LEB, a TAC12

 

La tornada del Club Bàsquet Tarragona a la tercera divisió del bàsquet estatal es podrà veure per TAC12 i la Xarxa +. El CBT debuta a la Lliga Catalana de la categoria aquest dissabte a un quart de sis de la tarda davant l'Hospitalet, al Serrallo. Encara en pretemporada el primer partit oficial dels blaus arriba d'hora, amb només tres setmanes d'entrenaments i a l'espera encara de reforços. L'escorta nord-americà Boonyasith no ha arribat a Tarragona, mentre es continua buscant un cinc físic.

El CBT - Hospitalet serà el segon partit dels de Noé Monroy després de la derrota de la setmana passada per 68-84 davant el Mataró. El tècnic, però, no vol excuses: "L'afrontem com un partit oficial i a per totes per què la Lliga Catalana per nosaltres és important, però som conscients que no tenim la plantilla al complet i som un equip nouvingut nou a la categoria", ha explicat Monroy

El partit de tornada de l'eliminatòria es jugarà el dissabte dia 23 de setembre. El guanyador d'aquesta s'enfrontarà al vencedor del Prat - Oca Global - Salou. Els salouencs juguen el primer partit diumenge també a un quart de sis. La final four de la Lliga es jugarà d'aquí a dues setmanes al Pavelló Barris Nord de Lleida.