El CBT ja suma un centenar de nous socis

Tarragona té ganes de bàsquet. Això és almenys el que es desprèn de la campanya de socis del Club Bàsquet Tarragona, que va a molt bon ritme. L'empenta cal buscar-la en l'ascens de l'any passat, meritori i que entrava en molt poques travesses. La plantilla, amb molt ADN tarragoní, va despertar la inquietud de nous aficionats.

Quan va arrencar la campanya, el CBT es marcava l'objectiu de vorejar els 1.500 socis. El mes de juny, els abonats eren pocs més de 1.100; ara, a mitjan setembre, ja n'hi ha quasi 1.250. D'aquesta manera, el club blau ha sumat més d'un centenar de nous socis, xifres rècord per a l'entitat, que les valora molt positivament.

A PELS 1.500

La captació de nous socis encara no ha acabat al Serrallo, i és que el CBT vol aconseguir 100 o 200 abonats més. Així, la xifra màgica de 1.500 seria encara més a prop. Tot i haver pujat de lliga EBA a LEB Plata, els preus dels abonaments de la temporada passada es mantenen.

Anar al Serrallo a veure tots els partits del CBT costarà entre 70 euros, darrere les cistelles, fins a 120, a la primera graderia lateral. Les persones jubilades ho podran fer a meitat de preu i els menors de quinze anys poden fer-se socis per només 15 euros.