El Campionat d'Espanya i el Mundial, a l'horitzó de Marc Franquet

La Seyne Sud Mer va ser l'escenari on Marc Franquet, del Reial Club Nàutic de Tarragona, es va proclamar campió d'Europa de rem de mar a principis de setembre. Les proves d'aquesta disciplina, a diferència de les de rem olímpic, es caracteritzen per ser més llargues, de fins a sis quilòmetres. També són en aigües obertes, amb el que això suposa.

El remer del Nàutic és l'actual campió d'Europa de la disciplina. No és professional, aquesta etapa ja li va passar; això sí, entrena com si ho fos, sis dies a la setmana i dues hores per entrenament, per què gaudeix fent el que més li agrada.

Entre els propers reptes del tarragoní, el Campionat d'Espanya del cap de setmana del 16 de setembre i el Mundial, que tindrà lloc a la localitat italiana de Barletta del 6 al 8 d'octubre. Hi anirà amb el mateix objectiu de sempre, donar-ho tot. La mirada també la té posada a les decisions del Comitè Olímpic Internacional. L'organisme podria declarar la modalitat de Beach Sprint olímpica. Llavors es podria replantejar el seu futur.