Sense ensurts en el primer dia d'horari ampliat dels socorristes a les platges de Tarragona

Tranquil·litat a les platges de Tarragona en el primer dia de l'horari ampliat del servei de socorrisme fins a les 20h. La mesura ha obligat a contractar nous socorristes, fins a sis, fet que ha fet augmentar la plantilla fins als 34 diaris.

És per això que el primer dia ha estat d'adaptació a les noves circumstàncies del servei, però la mar ha acompanyat durant tot el dia amb bandera verda al matí i groga a última hora.

La jornada també ha estat tranquil·la pel que fa al comportament dels banyistes, que no han generat cap situació de perill.

banyistes

La mesura respon als nous hàbits de molts banyistes, que opten per anar a la platja cap al tard per evitar aglomeracions, així com per buscar les hores menys caloroses.

Mostra d'això és que dos dels ofegaments mortals a les platges tarragonines aquest estiu s'han produït passades les 19h. Els banyistes valoren molt positivament la mesura, sobretot aquells que saben que el mar és més perillós del que sembla.

El servei ampliat de socorrisme durarà fins al 14 de setembre a totes les platges de Tarragona. A partir de llavors i fins al 30, només es mantindrà a l'Arrabassada durant els caps de setmana i els festius.