Tret de sortida oficial del Complex Esportiu de Camp Clar

Avui s'ha inaugurat la reforma de la piscina de Camp Clar, l'antiga, la primera de titularitat pública que es va estrenar a la ciutat i que va reobrir el 2 d'octubre després de mesos d'obres d'accessibilitat, il·luminació natural i serveis generals.

Operatiu des de fa 5 mesos, van reformar-se gairebé 2.500m2 amb la millora del vestíbul i els vestidors, la construcció d'una sauna i l'ampliació del gimnàs, entre altres accions. Un dels grans objectius va ser permetre l'accés de la llum solar al recinte. L'antic pavelló de Camp Clar era completament fosc.

La Diputació va finançar el projecte, valorat en gairebé 1,2 milions d'euros. Representants de les diferents administracions que col·laboren econòmicament amb Tarragona 2018 han completat una ruta guiada per l'espai i han rebut les explicacions de l'arquitecte de l'obra.

Tant des del govern local com des de la Diputació destaquen que espais com aquest són l'autèntic llegat dels Jocs, també la pista d'atletisme que s'inaugurarà el 7 d'abril.

Des que va obrir-se el 2 d'octubre, el Complex Esportiu de Camp Clar ha rebut 1.200 visitants diaris.