O salvació gairebé feta o patiment fins al final

Queden 12 jornades però guanyar o perdre contra un rival directe i al Nou Estadi pot marcar el futur del Nàstic. Assedegada d'alegries i 4 punts per sobre del descens, l'afició està desesperada i el Còrdova arriba en plena forma després de 3 victòries consecutives.

Nano demana un altre cop confiança però és difícil creure en un Nàstic que, com a local, només s'ha imposat 3 vergades en 14 intents. La infermeria s'ha buidat, un fet inèdit aquest curs, i l'equip arriba de guanyar a Granada, candidat a l'ascens. Però s'acumulen tantes decepcions al Nou Estadi que el discurs de l'entrenador només tindrà sentit si tanca el cap de setmana amb 3 punts.

Tot i que Djetei té l'alta competitiva, és aviat per veure'l en acció. No s'esperen gaires moviments de l'onze vist al Nuevo Los Cármenes i tot apunta que es mantindrà l'aposta pels extrems ben oberts que nodreixin de pilotes Manu Barreiro i Álvaro Vázquez, potser per fi titular de nou. I el Còrdova és un perill, tercer per la cua, a 7 de la permanència però amb 3 victòries consecutives.

Els andalusos no tenen res a perdre. El Nàstic-Còrdova es disputarà diumenge a partir de les 18 hores.