×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 367

Tarragona comptarà enguany amb deu diades castelleres 'turístiques'

Tarragona Ciutat de Castells tornarà a ensenyar l'activitat castellera als visitants que aquest estiu arribin al territori. Ho farà amb un format més petit i proper perquè els assistents se sentin partícips de les construccions; és com a mínim l'objectiu de la nova edició del cicle. Tots els dimecres permetrà veure al Pla de la Seu i a la plaça de les Cols actuacions en solitari de les quatre colles de la ciutat i dels Nois de la Torre, amb un total de deu jornades.

Una acció de promoció del fet casteller que des del Patronat de Turisme tarragoní diuen que dona resposta a l'interès dels visitants per aquest patrimoni immaterial de la humanitat.

ACTUACIONS PER FER PROVES CASTELLERES

L'activitat celebra enguany la seva novena edició, tot i les reticències mostrades per algunes colles en els seus inicis. Una manera de veure el cicle que ara les diverses agrupacions coincideixen en remarcar que també té avantatges en matèria purament castellera.

21 DIADES

Unes diades específiques que començaran el dimecres 28 de juny amb l'actuació dels Nois de la Torre. Aquestes se sumaran a les diades habituals entre Sant Joan i Santa Tecla, conformant un estiu amb un total de 21 actuacions castelleres a la ciutat.