Cap de setmana il·lusionant per al Club Atletisme Tarragona

L'equip femení del Club Atletisme Tarragona buscarà l'ascens a la 1a Divisió estatal aquest diumenge. Ho farà a Burgos, on se celebra la Final A de la Segona Divisió i on estan en joc dues places d'ascens. El club tarragoní és l'únic de Catalunya amb possibilitats de pujar i arriba a la cita amb un equip d'atletes consolidades. L'any passat van quedar setenes, però enguany aniran a per totes. Les més veteranes estan convençudes.

Les joves seran, però, la punta de llança de l'equip tarragoní. Entre les destacades, Mireia López, al 100 tanques; Laurine Marimón, en triple salt; o Júlia Suárez, als 5.000 marxa. Les tres han estat campiones d'Espanya de les seves categories en els últims anys. Mentrestant, per a Carla González i Claudia Mir, totes dues sub23, és també tota una experiència.

ELS NOIS, A L'ANELLA

A tot això, la secció masculina del Club Atletisme Tarragona s'ha classificat també per primer cop en la seva història per a una final del Campionat d'Espanya. En el seu cas, serà la B, i per tant, no tenen opcions d'ascens. Això sí, competiran a casa, a la pista Natàlia Rodríguez de l'Anella MediterràniaTotes dues competicions arrencaran a les 9:30 h i s'allargaran fins passades les 14 h.