El Port de Tarragona obre les seves portes

 

Les Jornades de Portes Obertes del Port de Tarragona permetran a la ciutadania conèixer les instal·lacions de l'autoritat portuària per dins amb trenet, golondrina i, fins i tot, pujant al mirador de la seu institucional.

La jornada principal d'aquesta iniciativa serà el dissabte 10 de juny. A les 10:30 h s'inaugurarà l'exposició 'El nou parc del Port de Tarragona' al vestíbul de la seu institucional de l'Autoritat Portuària. A través d'aquesta mostra, els visitants podran conèixer quins són els projectes que s'estan duent a terme des de la institució per aconseguir una major projecció de cara als pròxims anys.

Les havaneres, els gegants i capgrossos del barri del Port i del Serrallo, i els Xiquets del Serrallo també estaran presents en aquestes jornades de portes obertes que inclouran una cercavila amb les espurnes dels Diables de Voramar i la resta del seguici serrallenc.

La traca final arribarà el mateix dissabte amb el concert dels vallencs Figa Flawas, que actuaran a tocar de mar amb altres artistes fins ben entrada la nit.