Viñuales crida a grans consensos per tirar endavant Tarragona

Els grans consensos han de marcar la política tarragonina a partir del 17 de juny. Així s'ha manifestat el futur alcalde de Tarragona Rubén Viñuales en l'entrevista concedida a TAC12 i que s'emetrà aquest dimarts al vespre (20.30 h i 22.30 h).

PARLAR AMB TOTHOM MENYS AMB VOX

Viñuales ha confirmat que els nou regidors socialistes seran els encarregats de tirar endavant el nou executiu en solitari. Per fer-ho espera obtenir un consens ampli amb totes les forces polítiques excepte VOX. També amb el principal partit de l'oposició.

PRIMERS 100 DIES

Un nou cartipàs municipal que Viñuales encara està conformant, però que com ja s'havia anunciat, tindrà figures rellevants com Montse Adan en àrees com Comerç i Turisme, Berni Àlvarez a Esports, Sandra Ramos a Cultura i Festes, Nacho Garcia a Urbanisme i Isabel Mascaró a Hisenda. A tots ells ja els ha demanat un pla per als primers 100 dies de govern

SÍ A LA DIPUTACIÓ

Un Viñuales que també ha confirmat que el dia següent de ser investit com a alcalde, deixarà el seu escó al Parlament. No serà així amb tota probabilitat a la Diputació, on tot apunta que sí que serà diputat. Un ens supramunicpal per al que ha apostat per una participació dels socialistes al nou govern.

TRES NOVES GERÈNCIES

Per pal·liar la minoria de regidors amb què haurà de treballar, Viñuales pensa en un nou ajuntament dirigit per tres nous gerents en tres grans àrees com urbanisme, serveis generals i promoció de ciutat.