Baixa quatre punts la participació a Tarragona en una jornada en què tots els alcadables ja han votat

L'alcaldable socialista, Rubén Viñuales ha votat a la Llar Municipal de Gent Gran Tarraco, on ha estat acompanyat de l'exalcalde i darrer candidat socialista Josep Fèlix Ballesteros. Un Viñuales que aspira a recuperar l'alcaldia per a la seva formació i que ha aprofitat la jornada per a demanar una gran participació i que els tarragonins puguin decidir quin ajuntament volen segons les seves preferències.

L'Escola César August ha estat l'espai on ha exercit el seu dret a vot l'alcaldable d'Esquerra i candidat a la reelecció Pau Ricomà. Un Ricomà que s'ha felicitat de la normalitat amb la qual s'està duent a terme la jornada electoral, el que creu facilitarà una gran participació. L'alcaldable republicà s'ha mostrat convençut que els pròxims quatre anys seran molt important per a la ciutat, governi qui governi.

La candidata més matinera en votar ha estat l'alcaldable de Ciutadans Lorena de la Fuente, que ho ha fet al col·legi electoral més nou de la ciutat, el situat a l'Escola l'Arrabassada. De la Fuente s'ha mostrat convençuda de què la formació taronja mantindrà la representació a l'ajuntament.

Al col·legi Pau Delclós, l'alcaldable de Tarragona En Comú Podem, Jordi Collado ha dipositat el seu vot amb l'esperança que una alta participació pugui anar en favor de la bona feina que, diu, ha fet la seva formació durant la campanya per explicar les seves propostes.

I només deu minuts després i al mateix lloc de Collado ha exercit el seu vot l'alcaldable de la CUP, Eva Miguel. Ho ha fet acompanyada de la seva família i amb l'esperança que la seva formació pugui millorar resultats per tornar a ser decisiva al consistori.

Qui ha matinat menys en arribar al seu col·legi electoral ha estat l'alcaldable popular Maria Mercè Martorell. Ho ha fet a la Llar municipal de Gent Gran Tarraco, des d'on ha mostrat la voluntat que el futur plenari sigui el més representatiu possible dels tarragonins.

I al palau de la Diputació ha votat de bon matí la cap de llista de  Tarragona, Mar Giné formació que es presenta per primera vegada als comicis tarragonins. Giné creu que han aconseguit fer arribar el seu missatge.

Tarragona compta amb 44 col·legis electorals i 159 meses, on els tarragonins hauran de decidir quins són els 27 regidors que ocuparan el ple a partir del 17 de juny.