JJ Miguel, tota una institució, s'acomiada del bàsquet

Setmana de comiats al pavelló del Serrallo; si dilluns va ser Berni Álvarez qui va dir adéu a la banqueta del Club Bàsquet Tarragona, aquest dijous va ser el torn per a Josep Juan Miguel. Conegut per tothom com a 'JJ Miguel' o 'Jota', el pivot tarragoní posa punt final a una carrera de més de dues dècades sobre el parquet.

Un veritable veterà del bàsquet de casa nostra que ha pogut acabar els seus dies com a jugador de la millor forma possible: amb l'ascens del CBT a LEB Plata. Un ascens i més a una categoria com la LEB Plata sempre és temptador. No obstant això, l'interior admet que no es va replantejar la retirada en cap moment.

EL BÀSQUET TARRAGONÍ FET JUGADOR

I és que la carrera de JJ ha tingut de tot. Una trajectòria que ha acabat durant dos anys on tot va començar: al pavelló del Serrallo. Tot plegat per a un jugador que ha jugat a la segona categoria estatal amb el Valls, però que tampoc ha tingut cap problema per baixar al fang de les categories territorials. Tota una insígnia del bàsquet de la demarcació que, a banda del Navarra, també va passar per l'ADT, el Vila-seca o el Vendrell.

JJ penja les vambes amb 41 anys, havent dedicat més de mitja vida a la seva passió. Si el bàsquet tarragoní tingués cara, aquesta podria ser ben bé la de Josep Juan Miguel.