La plana major d'ERC dona embranzida a Ricomà



L'acte central de campanya d'Esquerra a Tarragona va servir perquè els republicans remarquessin el missatge principal que han repetit al llarg d'aquests darrers quinze dies, que aquestes eleccions són claus per a la ciutat per a consolidar el canvi o per retornar a polítiques anteriors.

En aquest sentit, l'alcaldable republicà Pau Ricomà va carregar contra el PSC i contra Junts per Tarragona. Ricomà va recordar el passat del candidat socialista Rubén Viñuales, a qui va acusar d'haver estat un ariet contra l'independentisme i la llengua catalana. Un passat diu, que no posarà pals a les rodes perquè Junts hi busqui un acord en favor dels interessos de les elits de la ciutat.

IMPULS DE LA PLANA MAJOR D'ERC

Aquest missatge no només va centrar el discurs de Ricomà, sinó també el de les primeres espases republicanes que el van acompanyar com el president de la Generalitat, Pere Aragonès, o la portaveu de la formació al Parlament, Marta Villata, qui va acusar els socialistes d'haver fet lloc a l'extrema dreta a la seva llista.

Pere Aragonès va fer una crida a continuar la tasca feta pels republicans al consistori tarragoní davant d'unes forces polítiques que, diu, es pensen que les institucions són de la seva propietat. Finalment, Aragonès va reivindicar la bona entesa entre el govern català i el tarragoní, que diu ha permès desencallar projectes endèmics de la ciutat com el nous hospital Joan XXIII, el Fòrum de la Justícia, la Ciutat Residencial o el nou tramvia del Camp de Tarragona.