El Tarraco Viva, de nou un èxit rotund

Ha estat una 25a edició rodona per al Tarraco Viva. El festival romà de Tarragona ha complert el quart de segle en un estat de salut excel·lent, i és que l'afluència de públic ha tornat a ser massiva. Encara sense xifres oficials a la mà, la majoria de les activitats s'han omplert; un dels millors indicadors és que més enllà de les grans propostes de cap de setmana, els actes entre setmana han tingut molt bona acceptació. Tot plegat fa que l'organització consideri el Tarraco Viva d'aquest 2023 com un dels millors de la història.

 Durant dues setmanes, llocs com l'Amfiteatre o el Camp de Mart han bullit d'activitat; però a banda de donar l'habitual protagonisme als espais patrimonials de la ciutat, el festival romà enguany ha optat per recuperar el Palau Firal i de Congressos. Aquest ha atret molt públic interessat en el faraó Tutankamon.

L'ANY VINENT, EL MEDITERRANI

DDR Peça Tarraco Viva

Quan encara s'està paint i valorant la 25 edició de Tarraco Viva, l'organització ja pensa en la 26a. L'any vinent el festival recuperarà les dates habituals de finals de maig, ja que enguany s'ha avançat per les eleccions municipals. El Tarraco Viva del 2024 girarà entorn el Mediterrani, un espai de trobades i conflictes entre pobles i civilitzacions.