ERC vol fer de la Tabacalera un centre educatiu i cultural de referència

La Tabacalera es convertirà el pròxim mandat, segons Esquerra Republicana, en un centre educatiu i cultural de referència. Els republicans han presentat una bateria de propostes que asseguren no són buides de contingut, sinó que han anat treballant els darrers quatre anys des del govern municipal.

Així doncs, Esquerra assegura que a l'edifici noble la feina conjunta amb la Generalitat i l'Estat està avançada per acollir la nova Biblioteca Provincial. Un edifici que els republicans també proposen que aculli un hotel de cinc estrelles i una escola d'hostaleria.

D'altra banda, Esquerra remarca que el trasllat de l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica al magatzem 5 ja va prenent forma. D'aquesta manera, els republicans veurien bé que l'actual seu a la Part Alta esdevingués el nou local dels Xiquets de Tarragona.

Els republicans revelen que l'any vinent el magatzem 4 ja podria acollir les aules del Grau de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, uns estudis de nova creació. A més, Esquerra vol traslladar les dependències de l'Ajuntament des de la Rambla Nova fins al mòdul 3 de la Tabacalera. Al magatzem 6 proposen donar envergadura al Mèdol Centre d'Arts Contemporànies.