Ricomà prioritza fer realitat el gimnàs municipal de Sant Pere i Sant Pau

Per a Esquerra Republicana de Tarragona el nou gimnàs municipal de Sant Pere i Sant Pau serà una prioritat en matèria esportiva. El projecte, que ja ha començat a caminar, es troba en fase de licitació, amb una primera inversió d'un milió i mig d'euros. En una segona fase, es preveu dotar l'equipament de noves màquines per a la pràctica esportiva.

L'altra gran aposta dels republicans en aquest camp és convertir les pistes poliesportives de les diferents escoles de la ciutat en espais coberts, amb l'objectiu que siguin útils durant tot l'any.

Els de Pau Ricomà asseguren que durant el pròxim mandat vetllaran per desplegar la gespa artificial en els vuit camps de futbol municipals de la ciutat. Una acció que es podria complementar amb la millora d'alguns vestidors i altres instal·lacions futbolístiques en mal estat de conservació.

Diuen, els republicans, que això és només una petita mostra de la seva clara aposta per l'esport amb perspectiva municipal. De fet, Ricomà ha anunciat que Tarragona podria organitzar una Setmana de l'Esport Inclusiu.

Una altra idea que Esquerra posa sobre la taula és la celebració d'una Nit de l'Esport de Tarragona. Una vetllada que serviria per reconèixer i festejar les fites aconseguides durant la temporada pels diferents clubs, entitats i individuals de la ciutat en totes les categories i disciplines.