FCC haurà de pagar 250.000 euros per barrejar brossa

El darrer plenari a Tarragona abans de les eleccions ha tornat a tenir com a protagonista el servei de neteja de la ciutat. Ho ha estat amb la ratificació de la sanció a l'empresa concessionària, Fomento de Construcciones y Contratas per un import de 250.000 euros.

Una multa que arriba després que els tècnics del departament de Neteja del consistori constatessin que l'empresa havia dut a terme irregularment de manera reiterada la selecció de la brossa al barri del Serrallo durant el mes de febrer. Una investigació va demostrar que un camió que feia la recollida del rebuig també recollia els envasos, duent tota la barreja a la incineradora. Una manera de fer que creuen intencionada per part de l'empresa.

MÉS CONTROL AL NOU CONTRACTE

Segons Fortuny, la constatació d'aquests fets fa més imprescindible que mai el control del servei que preveu el nou contracte. La ratificació de la sanció s'ha fet després de desestimar les al·legacions presentades per l'empresa, que encara pot recórrer al jutjat contenciós administratiu.