La urbanització de la carretera de Valls començarà d'aquí un any

L'entrada de Tarragona per l'antiga carretera de Valls començarà la seva transformació a mitjans de l'any vinent. 

Es quan es preveu que puguin començar les obres de construcció d'una nova àrea residencial compresa entre l'avinguda d'Andorra, la N-240 i l'autovia A-7. S'hi construiran més de 330 habitatges nous, 100 dels quals seran de protecció oficial, i els seus promotors també seran els encarregats d'urbanitzar una zona molt transitada actualment.

Per fer-ho es construiran noves voreres que permetran enllaçar caminant el centre de la ciutat, la zona de Joan XXIII i l'avinguda Països Catalans.

Un Pla Parcial número 1, aprovat l'any 1986, la urbanització del qual veurà la llum aquest divendres, quan sigui aprovada per la Junta de Govern Local, per acabar amb una de les entrades més degradades de la ciutat.

MILLORES A L'AVINGUDA D'ANDORRA

Uns treballs d'urbanització que complementaran els que han de començar abans, els de transformació de l'avinguda d'Andorra. L'àrea de contractació del consistori ja treballa per a licitar en les pròximes setmanes les tasques de millora de l'asfaltatge del carrer, que també comprendran la creació d'un nou carril bici que enllaçarà amb el vial educatiu a la Plaça Imperial Tarraco.

Una zona que també comptarà, al Pla Parcial número 1 amb un nou aparcament dissuasiu amb capacitat per fins a 200 vehicles.